Onze diensten

De dienstverlening van Base Logistics is onder te verdelen in vijf aspecten. Als relatie kunt gebruik maken van een deel van onze diensten, of van alles wat wij u te bieden hebben. Aan u de keus…

Transport Management

Alle logistiekdienstverleners hebben hun specifieke kracht en/of kennisgebied. Zo is de ene beter thuis in Azië, de andere in Europa, Afrika of Amerika. De een zal sterker presteren in een bepaald type dienstverlening, waar de ander meer flexibiliteit of juist een gunstiger prijsratio biedt. Kortom: welke partij biedt u de beste oplossing?  

Warehousing

Base Logistics wijst u de beste weg voor elk individueel transport, maar ook als er meer bij komt kijken blijft alles voor u even zorgeloos en overzichtelijk. Met ruim 350 strategische opslaglocaties over vrijwel de hele wereld verzorgen wij ook de warehousing en het inventory management van uw goederen, exact volgens de daarvoor geldende condities.

Service Parts Logistics

Het efficiënt beheren van internationale spare parts is een complexe logistieke uitdaging. Onze relaties in met name de high-tech en medische industrie trotseren deze uitdaging dagelijks, met behulp van een solide logistiek partner. Uiteenlopende opdrachtgevers in deze sectoren vertrouwen voor hun integrale Service Parts Logistics op Base Logistics.

Value Added Logistics

Base Logistics ontwikkelt voor elke logistieke behoefte een waterdichte procedure, eenvoudig inzichtelijk via onze Supply Chain Management-applicatie Klairy. Wij nemen u het werk uit handen bij al uw product recalls, reparatie, screening en testen van producten of onderdelen, het maken van samengestelde kits, labelling, barcoding, serienummercontroles en bijvoorbeeld bij de afhandeling van RMA-goederen.

IT Oplossingen

Klairy is de allesomvattende Supply Chain Management-applicatie waarvan Base Logistics relaties het exclusieve gebruik biedt. Een uiterst gebruiksvriendelijk, web-based systeem dat u volledig inzicht verschaft in al uw logistieke posities en bewegingen.

Transport Management

Warehousing

Service Parts Logistics

Value Added Logistics

IT oplossingen