Over ons

Een externe logistiek manager, zo kunt u de totaalservice van Base Logistics wel omschrijven. Nooit meer uitzoeken wat de beste weg is voor een transport, nooit meer heen en weer bellen over de status van uw zending. Base Logistics biedt u direct inzicht in de beste mogelijkheden en alternatieven tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Base Logistics is uw 'logistics base'.

Onze relaties in uiteenlopende sectoren vertrouwen op Base Logistics als externe logistiek manager of ketenregisseur. Onze specialisten weten feilloos de weg in een wereld waarin vele gespecialiseerde dienstverleners actief zijn en nemen u graag de zorg uit handen. Dit varieert van het selecteren, aansturen en monitoren van de juiste partij voor een specifieke transportbehoefte tot een deskundige begeleiding bij het opzetten en managen van wereldwijde strategische opslaglocaties voor tijd-kritische producten.

Onze Control Tower op Curacao bewaakt 24 uur per dag proactief de milestone van iedere zending. Terwijl wij de kwaliteit van uw transport bewaken, heeft u het overzicht via onze web-based supply chain management applicatie ‘Klairy’.

Transport Management

Warehousing

Service Parts Logistics

Value Added Logistics

IT oplossingen